Therese De Gaspari

Leg. Kiropraktor, Master E- Network Care

Therese De Gaspari är utbildad i England på Anglo European College of Chiropractic där hon graduerade -97. Hon utför en typ av kiropraktik som heter Network Care som syftar till att förbättra sitt fysiska tillstånd, få större mentalt fokus samt för att öka sin upplevelse av mening. Hennes fokus för de som söker hennes hjälp är, förutom symptomen, att de ska få uppleva hur livet kan bli så mycket mer. 

Therese kan hjälpa dig med besvär som:

  • Fysisk smärta och stelhet ex huvudvärk, ryggskott och ischias.
  • Emotionella- och mentala besvär såsom fobier, dålig självkänsla samt utmattningssyndrom.
  • Förlorad mening och passion för Livet.

Vad innebär Network Care?

Network Care är en mjuk men kraftfull metod som människor i alla åldrar väljer för att förbättra sitt fysiska tillstånd, få större mentalt fokus samt för att öka sin upplevelse av mening.

Vid ett besök så läser Therese av din hållning, spänningsmönster och tillstånd. Därefter tas lätta kontakter längs din ryggrad på olika djup för att aktivera två vågrörelser genom ryggen, andnings- och Network vågen. Dessa uppkommer spontant och utvecklas och förfinas med tiden.

Andningsvågen, en av de strategier som uppkommer spontant, är en rörelse som går genom ryggraden och drivs av en djup andning. Den smälter bort spänning och ökar kroppens flöden såsom blod, lymfa och nervsignaler. Dessutom bidrar den till djup avslappning.