Agnes Feldötö

Legitimerad Kiropraktor, föräldraledig

Agnes har varit kiropraktor sedan 2008 och jobbar med en stor variation av patienter. Hon har specialiserat sig inom kiropraktik för barn, gravida och bäckenbotten. Hon jobbar även med triggerpunkts- och smärtpunktsbehandling med akupunkturnålar samt kinesiologitejpning. Hon liksom undersöker musklerna i bäckenbotten vaginalt för bedömning och hjälpa med knipövningar men även behandling av spända muskler i detta område som kan skapa smärta och dysfunktioner i bäckenbotten, bäckenleden, ländrygg och svanskota.

Agnes kan hjälpa dig med besvär som:

  • Akut och kronisk smärta i rygg, nacke och skuldror.
  • Huvudvärk, migrän och besvär från käken.
  • Ischias och andra problem i ryggen där nerver har kommit i kläm.
  • Besvär under graviditet och efter graviditet såsom foglossning, symphysvärk, sammandragningar och smärta från revbenen.
  • Besvär med svanskota och bäckenbotten.
  • Värk och dysfunktion i leder och muskler i armar och ben.
Håkan Sigrell Kiropraktor

Hur går det till hos kiropraktorn?

Vid första besöket börjar vi alltid med ett ingående samtal för att gå igenom dina besvär och hälsa. Efter det görs en grundlig medicinsk och kiropraktisk undersökning med utgångspunkt ifrån det/de besvär du kan tänkas uppleva. Vi fokuserar på dina muskler och leder men undersöker även andra delar för att ta reda på om det finns orsaker som talar emot en kiropraktisk behandling. Om kiropraktisk behandling behövs sker den i så fall med speciella handgrepp. Om vi anser det nödvändigt remitterar vi dig vidare för annan undersökning eller behandling.