Håkan Sigrell

Ryggspecialist, Fil. Dr

Håkan Sigrell är stolt ägare och klinikchef på Hantverkets Kiropraktik. Han har en 5-årig kiropraktor utbildning från Anglo-European College of  Chiropractic i England. Efter avslutad utbildning startade och drev han Södermalms kiropraktor och rehabklinik under mer än 20 år. Vid sidan av arbetet som kiropraktor har Håkan även forskat på Stockholms Universitet och avlagt en Doktorsexamen inom Vårdpedagogik. Med sin breda kompetens och långa erfarenhet är du i trygga händer vid undersökning och behandling. 

Håkan kan hjälpa dig med besvär som: 

  • Akuta smärtor i rygg och nacke såsom nackspärr och ryggskott.
  • Ischias och andra problem i ryggen där nerver har kommit i kläm.
  • Idrott och träningsskador som beror på överbelastning av muskler och leder som exempelvis smärtor i axlar, armbågar och knän.

Hur går det till hos kiropraktorn?

Vid första besöket börjar vi alltid med ett ingående samtal för att gå igenom dina besvär och hälsa. Efter det görs en grundlig medicinsk och kiropraktisk undersökning med utgångspunkt ifrån det/de besvär du kan tänkas uppleva. Vi fokuserar på dina muskler och leder men undersöker även andra delar för att ta reda på om det finns orsaker som talar emot en kiropraktisk behandling. Om kiropraktisk behandling behövs sker den i så fall med speciella handgrepp. Om vi anser det nödvändigt remitterar vi dig vidare för annan undersökning eller behandling.