Om Hantverkets Kiropraktik

Genom ett personligt bemötande och ett genuint intresse vill vi arbeta för att du ska må så bra som möjligt. Vår vision är att ge dig ett professionellt bemötande som är kopplat till vår långvariga kliniska erfarenhet. Konsultationer och behandlingar skall ske i en lugn och avslappnad miljö där du står i centrum för vår uppmärksamhet och expertis.

Frågor & svar

Vad är kiropraktik?

Kiropraktik är en behandlingsform som omfattar diagnostik, behandling och förebyggande av störningar och smärttillstånd i ryggrad och leder. Behandlingen sker med speciella handgrepp som vid behov kompletteras med annan behandling. Ordet kiropraktik kommer från grekiska och betyder ”att behandla med händerna”.

Hur vet jag vem hos er jag ska gå till?

Många som kommer till oss har blivit rekommenderade av familj eller vänner. Generellt så arbetar kiropraktor med ryggrad och leder i relation till nervsystemet. Men det finns olika sorters behandlingar och våra kiropraktorer har olika specialiteter. Om du är osäker på vem du skall besöka är du välkommen att ringa på 08-7771740 eller mejla oss så återkommer vi med vad vi tror är bäst för dig.

Hur bokar jag tid hos er?

Du bokar enklast tid hos oss via tjänsten bokadirekt.se eller via telefon 08-7771740.

Hur går det till hos kiropraktorn?

Vid första besöket börjar vi alltid med ett ingående samtal där vi går igenom dina besvär och hälsa. Efter det gör vi en grundlig medicinsk och kiropraktisk undersökning av dig med utgångspunkt ifrån dina besvär. Vi fokuserar på dina muskler och leder men undersöker även andra delar för att ta reda på om det finns orsaker som talar emot en kiropraktisk behandling. Om vi anser det nödvändigt remitterar vi dig vidare för annan undersökning eller behandling.

Varför ska man besöka en kiropraktor?

De som söker en kiropraktor har oftast ont i ryggen eller nacken som kan visa sig som nackspärr, ryggskott, ischias, huvudvärk, yrsel eller spänningar i axlar armar eller ben. Den kiropraktiska behandlingen är väldigt effektiv om den används mot rätt typ av besvär. Vid besök hos oss är den primära uppgiften att ta reda på orsaken till dina besvär och därefter avgöra om du kan hjälpas med kiropraktik.

Vi på kliniken

Vi kiropraktorer som arbetar på kliniken är legitimerade medlemmar i LKR (Legitimerade kiropraktorers riksförbund) med ansvarsförsäkring.

Håkan Sigrell Kiropraktor

Håkan Sigrell

Legitimerad kiropraktor, fil.dr

Håkan är stolt ägare och klinikchef på Hantverkets Kiropraktik. Han har 30 års erfarenhet, en fil. doktor och vidareutbildning i akupunktur och tejpning. Med sin breda kompetens är du i trygga händer vid behandling.

Håkan Sigrell Kiropraktor

Therese De Gasperi

Legitimerad kiropraktor, Master E- Network Care

Therese är utbildad på Anglo European College of Chiropractic. Hon utför en typ av kiropraktik som heter Network Care som förbättrar ditt fysiska tillstånd, ger större mentalt fokus och ökar sin upplevelse av mening.

Håkan Sigrell Kiropraktor

Agnes Feldötö

Legitimerad kiropraktor

Agnes har varit kiropraktor sedan 2008 och jobbar med en stor variation av patienter. Hon har specialiserat sig inom kiropraktik för barn, gravida och bäckenbotten. Hon jobbar även med triggerpunktsbehandling, smärtpunktsbehandling med akupunkturnålar och kinesiologitejpning.